Skal jeg købe en Iphone 6s?

iPhone 6s
Det er en model der er blevet ekstremt populær, siden den blev annonceret d. 9 januar, 2007, og er kun steget i popularitet siden. Den koster så sandelig også derefter, men det ændrer ikke på, at næsten uanset hvilket lokale man træder ind i, så vil en god del at personerne i rummet eje en. Her tænkes der naturligvis på Iphone, og på nuværende tidspunkt den nyeste model Iphone 6s. Der har været en del polemik omkring Iphone 6s, fordi den er så stor. Den er noget større end de tidligere modeller, men når det så er sagt, så er det også noget man hurtigt vender sig til. Og når man først har gjort det, kan man godt læne sig tilbage og bliver overvældet.

Iphone 6s er noget helt unikt

Der må være noget om snakken. Så mange mennesker kan ikke tage fejl om en telefon. Iphone 6s må kunne noget, som er helt vildt. En af de nye features på Iphone 6s er det nye 3D touch. Der har altid været touch på Iphone, men nu er det udviklet sådan, at skærmen også kan registrere, hvor hårdt du trykker.
Også kameraet har de lavet bedre. I den nye Iphone 6s, vil der altså komme et 12 MP kamera, hvilket også er noget, som mange danskere vil benytte sig af. Specielt også når man tænker på fremkomsten af alle de sociale medier.

Der er altså ingen tvivl om, at hvis man er lidt at et luksusdyr, så skal man ud og have fat i denne Iphone 6s. Det kræver bare man finder de store sedler frem, men får man først gjort det, så vil man ikke fortryde det. Det er er stor oplevelse at eje en Iphone 6s. Man skal derfor også huske at passe godt på den. Taber man den på asfalten, så er det ikke sikkert den er så køn mere.

READ  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed