Lån penge uden bankens hjælp

Landmænd har også fået det sværere da det er en svær branche som ikke er den helt store guldgrube. Før har de kunnet låne penge til flere køer, maskiner eller nye bygninger, men nu er kassen klappet i. Derfor er der også flere som søger alternative metoder, for pengene er der altså stadig brug for. Der er dog både fordele og ulemper ved at lave lån uden om banken.

Pantebrevslån

Søren Scheibye er direktør i en virksomhed som specialiserer sig i at lave lån uden om banken. Han siger at pantebrevslån kan være en god idé. Det kommer dog meget an på sin situation. Denne form for lån er dyrere end hvis du går i banken, men det er også meningen. Det er klart at foretrække at gå i banken da det er billigere og pantebrevslånene kan ikke konkurrere med dem. Ved pantebrevslån er det ikke virksomheden der låner pengene ud, men de skaber kontakt mellem køber og potentielle investorer. Dermed kan de også gøre det muligt at lave lån til de ting som banken sagde nej til, uden at der er garanti for det. Det er dog vigtigt at sikre sig sin økonomi kan klare at tage et pantebrevslån da det er dyrere og så er det altid en god idé at få en revisor til at kigge det igennem.

Lån penge på hjemmesider

Lån uden om banken på hjemmesider der reklamerer med det. Hvis man blot mangler penge lige nu og her og ved at det intet problem bliver at betale pengende tilbage inden for meget kort tid, så kan man godt bruge denne løsning. Man skal dog tjekke det grundigt igennem og være sikker på man rent økonomisk kan håndtere sådan et lån. Men hvis man er sikker, er det en nem og hurtig måde at få nogle penge på.