2 gode tips til at gøre rengøring sjovt!

Rengøring kan også være en leg

For at sikre sig at både gamle og unge deltager i rengøringen af hjemmet, kunne det være en god idé at gøre den sure tjans til en leg. Hvem har for eksempel fundet på, at man ikke må lege gemmeleg mens man støvsuger eller skyde på mål med vasketøjet? Det er nemlig kun fantasien som sætter grænser og på denne måde kan hele familien deltage aktivt i rengøringen.
Hvis jeres familie er konkurrencemennesker, kunne I tage tid på de forskellige rengøringsopgaver og derefter bytte opgaver hver uge – på den måde kan I tjekke hvem der har klaret rengøringen hurtigst (og bedst) – får finderen en spændende og kreativ gave, er vi overbeviste om, at det aldrig vil blive et problem at få klaret privat rengøring!

Træning og rengøring – to fluer med et smæk

Den moderne familie har selvfølgelig oftest meget travlt og alle medlemmer har diverse planer og en fuld kalender. Far og mor har lange arbejdsdage, møder og pligter, mens børnene har fritidsaktiviteter, legeaftaler og selvfølgelig skole og lektiepasning. Det hele skal falde sammen og gå op i en højere enhed. Derfor kan det nogle gange være et problem at få rengøring og pasning af huset, til lige at passe ind. Hvis ikke I har ansat rengørings hjælp, kunne det være en god idé at slå nogle af de mange aktiviteter sammen. For eksempel er der meget motion og træning i en god grundig rengøring. Vidste du at du kan brænde op til 120 kalorier blot ved at støvsuge? Hvis du så kombinerer nogle knæbøjninger eller tager et par vægte med, samtidig med at du støver af, slår græs eller hænger vasketøj op, har du både fået klaret den obligatoriske rengøring samt ugens træning!

READ  Når dødsbo købes